Aurareading

Waarom een aurareading?

Een aurareading is voor mensen die meer inzicht in zichzelf willen krijgen. Inzicht over jezelf en over de thema’s die spelen in je leven. Een aurareading geeft helderheid over waar er  blokkades in je energie zitten en waar deze blokkades vandaan komen. Het geeft je ook inzicht over de kwaliteiten die je hebt, waar het lekker stroomt, en hoe je die kwaliteiten kan inzetten bij de opheffing van blokkades.

3-invloed van anderen4 uil katHet besef dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je leven is hierbij belangrijk. We creëren voor een groot gedeelte onze werkelijkheid. Wie zijn onze vrienden? Hoe ziet ons huis eruit? Hoe gaan we met onze gezondheid om? Welke bezigheden hebben we? Wat zijn onze doelen? Hoe staan we in contact met mensen? Hoe geven we expressie aan onszelf? Waar komen mijn overtuigingen vandaan?

Hoe meer zelfinzicht, hoe beter we keuzes kunnen maken die met onze essentie overeenkomen. Als je overtuigingen die niet van jou zijn, vanuit je onbewuste bewust maakt, dan kan je ze daarna beginnen los te laten en keuzes maken die behoren bij jou eigen overtuigingen, voortkomend uit jouw kern. Loslaten van zorgen, angsten en de bevestiging van anderen maakt dat we met meer rust en vertrouwen onze plek innemen in de wereld. Dit maakt dat we meer in het nu kunnen leven en meer ontspannen zijn en genieten. Dan zijn we thuis in onszelf.

Niet alles hebben we onder controle in het leven maar we kunnen voor een groot gedeelte wel bepalen hoe we reageren op dingen die ons overkomen. Ook daar draagt zelfinzicht aan bij. Hoe gaan we met conflictsituaties om? Hoe gaan we met moeilijke tijden om? Wat helpt ons? Wat vertroebelt ons zicht? Hoe is het met ons zelfvertrouwen, ons eigenwaarde gesteld? Durven we risico’s te nemen? Hoe communiceren we?

Een aurareading helpt je een helder beeld te krijgen in jezelf als geheel en in de thema’s waar je mee bezig bent.

Wat is een aurareading?

Je aura is het energieveld dat in en om jou heen zit. Jouw aura bevat jouw informatie.  De informatie in de aura vertelt over je karakter, je kwaliteiten, je verleden en ervaringen, je overtuigingen en  je  thema’s. Iedereen heeft zijn of haar unieke aura met unieke informatie. Wanneer wij bijvoorbeeld overtuigingen mee hebben gekregen in ons verleden door ouders e.a. dan is dat te zien in de aura. Ook conclusies die getrokken zijn naar aanleiding van ervaringen zijn te zien, en wat het effect daarvan is in je leven.

In je lichaam zitten energiecentra. Zoals bijvoorbeeld de keel vanwaar je communiceert of je buik, waar je vlinders kan voelen. Bij een reading wordt gebruik gemaakt van de verdeling van energiecentra uit de Indiase religieuze tradities zoals Hindoeïsme en Boeddhisme. Deze energiecentra worden chakra’s genoemd. De oudst gevonden tekst over chakra’s komt uit de Veda’s  (1700 VC- 1100 VC), de oudst Hindoeïstische teksten.  Chakra betekent wiel of cirkel in het Sanskriet. Deze energiecentra staan met elkaar, je aura en je lichaam in verbinding. Poorten waar informatie (energie) doorheen gaat. Elk chakra belicht verschillende aspecten van jou en je leven. Lees verder over Chakra’s.

Hoe gaat een aurareading?

De aura wordt eerst gelezen en geeft een algemeen beeld van jouw uitstraling, jouw kwaliteiten, van de thema’s die nu in je leven spelen. Daarna worden de 7 hoofdchakra’s gelezen en de voetchakra’s, die een verdieping van de ontwikkeling in jou en jouw thema’s geeft. Per chakra komen de verschillende gebieden in jouw leven aan bod.

De aurareading inclusief voorbereidend gesprek neemt ongeveer 2 uur in beslag. Zelf hoef je niks te doen of te beantwoorden. Je zit rustig te luisteren. Naderhand kan je nog vragen stellen. Via de email zal ik de opname die ervan gemaakt is opsturen.

Om een afspraak te maken kan je contact opnemen via de email. Vervolgens krijg je van mij een email toegestuurd met aanvullende informatie en een afspraakbevestiging.