Paulianne

Spiritualiteit betekent voor mij het steeds meer vinden van je kern en daar vervolgens naar leven. Soms vertroebelt de kern doordat we een overtuiging hebben die ons beperkt, omdat we vast zitten in patronen uit het verleden of omdat we ons laten leiden door ons ego in plaats van ons hart. Ik zie het leven als een spirituele reis waarbij je er gaandeweg achter komt wat er wel en wat er niet bij je past.

image2-2015-09-05Zelf heb ik Economie gestudeerd op de UvA in Amsterdam, afgestudeerd in de richting Ontwikkeling en Milieu, twee winkels opgezet op een Canarisch eiland, en ben lang zelfstandig ondernemer geweest.  Al doende heb ik veel over mezelf geleerd. In ‘good times and bad times’. Mijn hele leven heb ik interesse gehad in spiritualiteit-zelfontwikkeling-bewustzijnsverruiming.  Aurareaden was voor mij de logische volgende stap in het avontuur van het leven. Hiervoor heb ik de 4 jaar durende Opleiding Effectieve Intuïtie bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie  gevolgd (gebaseerd op het werk van Carolina Bont).

Voor mij is het heel bijzonder andere mensen helderheid te kunnen geven in de weg naar hun kern. Door samen te kijken waar hun sterke punten liggen en welke valkuilen de reis naar de kern blokkeren. Doel is om je kern weer helder te krijgen zodat je met vertrouwen, ontspannen en gelukkig in het leven kan staan.